IĞDIR / MERKEZ - Iğdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Şanlı tarihimizin unutulmaz dönüm noktalarından 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl dönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü töreninde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzun tesisat bölümü öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde işinin başında ️🪛

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türkiye'nin güzel geleceğinin imzalarını atan tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır!

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı'mızda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururu, heyecanı ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yıldönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 3D yazıcıyla üç boyutlu parça basımı

Ekm

Okulumuzda, 13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması Gününde, Iğdır İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Eyl

İlimizde bulunan Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi’nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resim sergisi yapıldı

Eyl

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılına başladığımız için heyecanlıyız. Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerimize meslek öğretmenlerimiz tarafından alan tanıtımları yapıldı.

Haz

ğitim-öğretim yılını tamamlayarak tatile giren ve karne sevinci yaşayan öğrencilerimizi kutluyor, kıymetli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde görev yapan kıymetli akademisyenlerimiz; öğrencilerimize yönelik alan tanıtım çalışması için okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine değerli ziyaretleri ve öğrencilerimiz için yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda sıralar zımparalanıp temizleniyor. Emeği geçen tüm Mobilya bölümü öğretmen öğrencilerimize teşekkür ederiz

Okulumuza çoktan bahar gelmiştir.