IĞDIR / MERKEZ - Iğdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Iğdır MTAL

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türkiye'nin güzel geleceğinin imzalarını atan tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır!

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı'mızda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 3D yazıcıyla üç boyutlu parça basımı

Ekm

Okulumuzda, 13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması Gününde, Iğdır İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılına başladığımız için heyecanlıyız. Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerimize meslek öğretmenlerimiz tarafından alan tanıtımları yapıldı.

Haz

ğitim-öğretim yılını tamamlayarak tatile giren ve karne sevinci yaşayan öğrencilerimizi kutluyor, kıymetli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde görev yapan kıymetli akademisyenlerimiz; öğrencilerimize yönelik alan tanıtım çalışması için okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine değerli ziyaretleri ve öğrencilerimiz için yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda sıralar zımparalanıp temizleniyor. Emeği geçen tüm Mobilya bölümü öğretmen öğrencilerimize teşekkür ederiz

May

Okulumuza çoktan bahar gelmiştir.

May

Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerleyen , geleceğin teminatı gençlerimize sağlıklı ve spor dolu bir bayram diliyoruz.19 Mayıs'ımız kutlu olsun

May

Okulumuzun kompanzasyon panosu arızası elektrik-elektronik bölümümüz tarafından giderilmiş gerekli bakımları yapılmıştır.

May

2023-2024 okul aile birliği genel kurul ve  yönetim kurulu toplantısı yapılmıştır.